Korsika I


Under semestern var vi en vecka på Korsika med Langley (se HÄR). Vi har inte riktigt sån tur med vädret här hemma under ledigheten så för att ladda upp solbatterierna blev det ett Korsikabesök. Korsika ligger väldigt nära Italien men tillhör Frankrike.

Det var helt ljuvligt och underbart!! Vi hade mat i vårt paket (åkte så mycket charter det gick :)) men första kvällen så fick man gå ut och vi blev rekommenderade en mysig restaurang nere på stranden som skulle vara ”mycket romantisk”. Och det måste man säga att det var! Vi fick bord precis vid vattenbrynet och hade ryggen mot resterande gäster så det kändes nästan som vi var de enda där…..



Hotellet Napoleon Bonaparte vad jättebra och fräscht! Det är trevligt att resa med Langley för det är lagom mycket ”charter” och de är duktiga på att få en att känna sig välkommen!

Frukosten var toppen och äggröran var den goaste jag ätit! Gissar på att det var en del grädde eller liknande i 🙂

Lunch ingick inte för oss….man kunde äta vid poolen om man ville men eftersom vi i stort sett tillbringade största tiden där så gick vi alltid ut för att äta lunch och de flesta ställen var mycket bra!

Och som sagt en stor del av tiden tillbringades vid poolen 🙂 Passade på att läsa lite recept som ska prövas här hemma

Detta inlägg publicerades i Resor och märktes , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Korsika I

  1. Cecilia skriver:

    Ni verkar ha haft det lika bra som vi hade det. Men är det verkligen samma frukost, din ser MYCKET godare ut än den jag åt 🙂
    Kram
    Cecilia

  2. Kim skriver:

    Fin reseskildring! Har varit på samma ställe, till och med samma hotell, och vi var supernöjda också! Bra frukost och även bra middagar.

Lämna en kommentar